20 d’agost del 2011

Happy Birthday!!

A l'Índia, o potser a Koilakuntla, no celebren gaire els aniversaris. De fet, hi ha gent que fins i tot no saben la seva data de naixement i per tant no ho celebren mai. Amb els nens del centre s'ha fet un calendari amb tots els aniversaris de cada mes. Als nens que no sabien la seva data i tampoc constava en cap document, se'ls va deixar escollir un dia. D'aquesta manera, cada mes es a una festa multitudinària amb els nens del centre i del barri de Swamy Nagar. 
Aquí teniu una mostra de la festa dels anivesaris del juliol. La majoria de nens no havien celebrat mai una festa d'aniversari i ja us pdeu imaginar les cares de felicitat que feien.
Aquesta activitat i altres tallers organitzats pels voluntaris són possibles gràcies a una donació mensual que permet als nens participar en activitats lúdiques de manera periódica.

En la India, o quizás sólo en Koilakuntla, no se celebran demasiado los cumpleaños. De hecho, hay gente que no sabe ni su fecha de nacimiento y por tanto no lo celebran nunca. Con los niños del centro se ha eleborado un calendario con todos los cumpleaños de cada mes. A los niños que no sabían la fecha y tampoco constaba en ningún documento, se les dejó escoger un día. De este modo, cada mes hay una fiesta multitudinaria con los niños del centro y del barrio de Swamy Nagar.
Aquí tenéis una muestra de la fiesta de los cumpleaños del mes de julio. La mayoría de los niños no habían celebrado nunca una fiesta de cumpleaños y ya os podéis imaginar la cara de felicidad que tenían todos.
Esta actividad y otros talleres organizados por los voluntarios són posibles gracias a una donación mensual que permite a los niños participar en actividades lúdicas de manera periódica.

In India, or at least in Koilakuntla, people do not celebrate as much birthdays as we do. Actually, there are many people who do not know their birthday date so they never celebrate it. In the center, a calendar with all birthdays has been made for every month. Children who did not know their birthday and it was not even in official documents could chose the date they prefer to celebrate it. In that way every month there is a mass birthday party with children from the center and from Swamy Nagar neighborhood. 
Here you are some pictures of July's birthday party. Most of the children had never celebrated their birthday before, so you can imagine their expression of happiness. 
This activity and other workshops organized by volunteers are possible thanks to a monthly donation that allows children to participate in recreational activities from time to time.  









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada