24 de desembre del 2011

YOGA, TAI TXI i BALLS de BOLLYWOOD AL CENTRE ESPORTIU de BAC de RODA de BARCELONA// YOGA, TAI TXI y BAILES DE BOLLYWOOD en el CENTRO DEPORTIVO de BAC de RODA en BARCELONA// YOGA, TAI TXI and BOLLYWOOD DANCES in SPORTS CENTER BAC de RODA in BARCELONA

El 18 de Juny el CENTRE ESPORTIU BAC de RODA de Barcelona va cedir les seves instal.lacions per fer yoga, tai txi i balls de Bollywood solidaris. Membres de la ONG van dedicar unes paraules als assistents i van convidar a veure l’exposició de fotografies que es va instal.lar a la sala, i la projecció de videos de la ONG.
Després del yoga i el tai txi més relaxant van entrar els balls de Bollywood que últimament sempre acompanyen les nostres festes.

Volem donar les gracies a tots els membres del CENTRE ESPORTIU BACde RODA per cedir-nos l’espai i a tots els assistents per participar en aquetes activitats solidàries que permeten donar difussió a la tasca que s’està duent a terme des de la India.

http://www.bacderodasport.com/index.asp

La Recaptació de l’acte va ser de 60 Euros que s’han destinat a material per activitats dels nens i nenes que viuen al Centre d’Acollida.

El 18 de Junio ​​el CENTRO DEPORTIVO BAC de RODA de Barcelona cedió sus instalaciones para realizar yoga, tai chi y bailes de Bollywood solidarios. Miembros de la ONG dedicaron unas palabras a los asistentes e invitaron a ver la exposición de fotografías que se instaló en la sala, y la proyección de videos de la ONG.
Tras el yoga y el tai chi más relajante entraron los bailes de Bollywood que últimamente siempre acompañan nuestras fiestas.

Queremos dar las gracias a todos los miembros del CENTRO DEPORTIVO BAC de RODA por cedernos el espacio y a todos los asistentes para participar en esas actividades solidarias que permiten dar difusión a la labor que se está llevando a cabo desde la India.





http://www.bacderodasport.com/index.asp
La Recaudación del acto fue de 60 euros que se han destinado a material para actividades de los niños y niñas que viven en el Centro de Acogida.

On 18 June the SPORT CENTER BAC de RODA of Barcelona gave way their installations n order to realize the charitable Tai Txi and Bollywood dance. Members of NGO dedicated a few words and invited the audience to see the photo exhibition that was installed in the hall, and the projection of videos of the ONG.
After relaxing yoga and tai chi started the Bollywood dance nowadays they always accompany our celebrations.

We want to thank all members of the
SPORT CENTER BAC de RODA who gave way us the space and also all those who were present and participated in these charitable activities and supported us thanks to these activities we can give more publicity of all our the activities those are being carried out in India.



The collection on this occasion was 60 Euros and is designated for the manual materials of children living in the Centre for Children.












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada