20 d’abril del 2012

NAU IVANOW


El 25 de març se'ns va cedir la Nau Ivanov per celebrar-hi una festa india i presentar l'exposició de fotografies que els nens i nenes d'Haribala van estar fent durant el taller de fotografia que van fer uns voluntaris durant els mesos de juliol i agost de 2011 amb les càmares que van ser recol·lectades a Catalunya.
Hi van participar més de 120 persones i es va fer una recaptació de 510 euros que aniràn directament a pagar les quotes universitàries dels nens i nenes apadrinats a la India.

El 25 de marzo se nos cedió la nave Ivanov para celebrar una fiesta india y presentar la exposición de fotografías realizadas por los niños y niñas de Haribala durante el taller de fotografía llevado a cabo por voluntarios durante los meses de Julio y Agosto de 2011 con las cámaras recolectadas en Cataluña.
Participaron mas de 120 personas y se hizo una recaudación de 510 euros que irán destinados a pagar las cuotas universitarias de los niños y niñas apadriandos en India.


On March 25th we celebrated an indian party at the Nau Ivanov (Barcelona), we also presented the exhibition of pictures taken by children of Haribala during a photography workshop executed by volunteers during July and august 2011 with the cameras collected in Catalonia.
More than 120 people joined us and we collected 510 euros which will pay the university fees of the sponsored children in India.




FLASHMOB

El 15 d'Abril i gràcies a la col.laboració de totes aquestes entitats es va poder celebrar la FLASHMOB d'HARIBALA a la plaça Universitat de Barcelona, donem les gràcies a totes les entitats, centres, associacions, empreses... i a tots els particulars que ho van fer possible.

El 15 de Abril y gracias a la colaboración de todas estas entidades se pudo celebrar la FLASMOB de HARIOBALA en la Plaça Universitat de Barcelona, damos las gracias a todas las entidades, centros, asociaciones, empresas... i a todos los particulares que lo hicieron possible.

!5th April in Barcelona and with all this associations, companies, Haribala can make the FLASHMOB, thanks to all of them.
 

CEM Bac de Roda (inclòs el Campus Infantil)
www.bacderodasport.com
CEM Jupiter Sport
www.jupitersport.cat
Centre Cívic Barceloneta
http://www.bcn.cat/centrecivicbarceloneta/
 Nau Ivanow
www.nauivanow.com
Institut de Ciències del Mar (CSIC)
http://www.icm.csic.es/
Acadèmia Cultura
http://www.xtec.cat/acad-cultura/
 Sangha Yoga
http://www.sanghayoga.es/
Atenció Primària Vallcarca-Sant Gervasi
http://www.aprimariavsg.com/
 Centre Cívic Cabot i Barba 
http://www.mataro.cat/web/portal/ca/feinafeta/inici/Ciutat_pensada/actuacions/fitxes/cabot_barba.html
 El Casal Aliança mataró
.http://www.novali.org/contenido.aspx?c=MUTUA-MUTUA_CASAL
Julian Waisbord, director de video
 http://julianwaisbord.blogspot.com.es/
 Escènica integral
http://sites.google.com/site/escenicaintegral/home













Agraïments al Guillem (disseny del flyer), Eli i Pinky(ballarines) i a tots els que ens van ajudar a inflar globus, repartir flyers, explicar contes, ballar, fer fotos, preparar la exposició…Moltes gràcies.

Agradecimientos a Guillem (diseño del flyer) Eli y Pinky (bailarinas) y a todos los que nos ayudasteis a inflar globos, repartir flyers, contar cuentos, bailar, hacer fotos, preparar  la exposición... Muchas gracias.

Thanks to Guillem (flyer design), Eli & Pinky (dancers) and all the people who heleped us to make it posible. Many thanks.

























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada