19 de novembre del 2012


DIWALI

El Diwali, conegut com el festival de les llums, es una festa religiosa que dura cinc dies, que celebren membres de varies religions a la India, com el hinduisme, el sijisme  i  el jainisme.
Durant el Diwali, que es celebra un cop cada any, la gent estrena roba, comparteix dolços, fa explotar petards i focs artificials. Es la entrada del nou any hindú, i una de les nit mes significatives i alegres del any.
A Haribala ho hem celebrat un any mes, amb un dia ple d’activitats. Vam fer una xeringada de colors, dibuixos a terra amb pigments, vam menjar pastissets i a la nit, ens vam divertir molt amb els petards!

El Diwali es una fiesta religiosa que dura cinco días, que celebran miembros de varias religiones en India, como el hinduismo, el sijismo y el jainismo.
Durante el Diwali, celebrado una vez al año, la gente estrena nuevas ropas, comparte dulces y hace explotar petardos y fuegos artificiales. Es la entrada del nuevo año hindú, y una de las noches más significativas y alegres del año..En Haribala lo hemos celebrado un año mas, con un día completo de actividades. Hicimos un jeringazo de colores, dibujos en el suelo con pigmentos, comimos pasteles y a la noche, nos divertimos mucho con los petardos!
 Diwali popularly known as the "festival of lights," is primarily a five day religious festival  celebrated by different religions in India such Hinduism, Sijism and Jainism.
For Hindus, Diwali is one of the most important festivals of the year and is celebrated in families by performing traditional activities together in their homes. Fireworks and fire crackers can be seen all over the country. It is the celebration for the starting of the Hindu calendar and one of the most relevant and joyful night of the year. 


























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada