11 de febrer del 2014

EL NOSTRE PRIMER LLIBRE // NUESTRO PRIMER LIBRO // OUR FIRST BOOK






Haribala inicia el 2014 amb una nova campanya de crowdfunding que ens fa especial il·lusió. L’any 2011 vam rebre diverses càmeres fotogràfiques provinents de donatius anònims. Amb elles, un grup de voluntaris va realitzar un taller de fotografia amb alguns nens i nenes del KMCC (Centre d’acollida). Després d’un mes de treball, es va realitzar un concurs per seleccionar una trentena de fotografies amb les quals hem realitzat una exposició itinerant de fotografies que durant tot el 2013 ha recorregut diversos espais expositius on ha tingut una molt bona rebuda i acceptació. 

Feia temps que teníem la idea al cap però fins que l’editorial especialitzada en micromecenatge Llibres a mida no es va posar en contacte amb nosaltres, no vam llençar-nos a la piscina. Així doncs, iniciem una campanya de crowdfunding per editar un llibre que recull l’experiència viscuda per els nens i nenes d’Haribala durant del taller de fotografia que es va realitzar el 2011 i que s’ha repetit durant l’estiu de 2013.

La campanya de crowdfunding estarà oberta del 10 de febrer al 21 de març de 2014 a l’enllaç següent:  

Com a col·laboradors d’Haribala, us demanem que ens ajudeu a fer la màxima difusió d’aquesta campanya entre els vostres coneguts i amics o simplement piulant o compartint la campanya a través de les vostres xarxes socials. Només amb l’ajuda de tots els amics i amigues d’Haribala, l’edició del llibre de fotografia serà possible.

Moltes gràcies a tots.





Haribala inicia el 2014 con una nueva campaña de crowdfunding que nos hace especial ilusión . En el año 2011 recibimos varias cámaras fotográficas provenientes de donativos anónimos . Con ellas , un grupo de voluntarios realizó un taller de fotografía con algunos niños y niñas del KMCC (Centro de acogida) . Después de un mes de trabajo , se realizó un concurso para seleccionar una treintena de fotografías con las que hemos realizado una exposición itinerante de fotografías que durante todo el 2013 ha recorrido diversos espacios expositivos donde ha tenido una muy buena acogida y aceptación . 

Hacía tiempo que teníamos la idea en la cabeza pero hasta que la editorial especializada en micromecenaje Libros a medida no se puso en contacto con nosotros , no nos lanzarnos a la piscina . Así pues, iniciamos una campaña de crowdfunding para editar un libro que recoge la experiencia vivida por los niños y niñas de Haribala durante el taller de fotografía que se realizó en 2011 y que se ha repetido durante el verano de 2013 . La campaña de crowdfunding estará abierta del 10 de febrero al 21 de marzo de 2014 en el siguiente enlace : 

http://www.realitzaelteullibre.com/proyectos_3/%28b%29indian-eyes_-retrato-de-la-india-con-ojos-de-nino/default.asp 

Como colaboradores de Haribala , rogamos nos ayude a hacer la máxima difusión de esta campaña entre sus conocidos y amigos o simplemente piando o compartiendo la campaña a través de sus redes sociales . Sólo con la ayuda de todos los amigos y amigas de Haribala , la edición del libro de fotografía será posible .

Muchas gracias a todos




Haribala started 2014 with a new crowdfunding campaign which makes us feel especially excited about. In 2011 we received several cameras from anonymous donations. With them, a group of volunteers conducted a photography workshop with some children in the KMCC (Children´s  Shelter). After a month of work, a contest was held to select thirty photographs. An exhibition with these photographs has toured 2013 various exhibition spaces, it has been very well received and accepted.

It´s been a while since we had this idea in our mind. But, what encouraged us to finally do it, was when crowdfunding book publisher, contacted us. So we started a crowdfunding campaign to edit a book containing the experience of children of Haribala during the photography workshop held in 2011 and has been repeated during the summer of 2013.
The crowdfunding campaign will be open from 10 February to 21 March 2014 on the following link:

http://www.realitzaelteullibre.com/projects_165/%28b%29indian-eyes_-a-portrait-of-india-with-children_s-eyes/default.asp 

We would like to please ask you, as a Haribala partner, for your help to get the maximum dissemination of the campaign among your acquaintances and friends. Just tweeting or sharing the campaign through their social networks. Only with the help of all friends of Haribala, edition of the photography book will be possible. 

Thank you very much.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada