18 de maig del 2011

El Documental

Us va agradar el conte de Sant Jordi?

Doncs ben aviat el podrem veure en format audiovisual gràcies al treball de la productora Mama Terra Producciones. Aquesta productora dedica els seus coneixements de producció audiovisual i treball social per acostar-se a la realitat del països del sud i alhora oferir una altra visió de la situació que es viu i el treball de les organitzacions internacionals sobre el terreny com Haribala.

El passat mes d’abril, l’equip de MamaTerra es va desplaçar fins a Koilakuntla per gravar el dia a dia dels nostres projectes.

Aquesta vegada serà la Laxmidevi, una de les nenes que anirà al viure al centre d'acollida ben aviat, qui ens explicarà una història, la seva, que com en el conte de la Bhanu, es pot fer realitat gràcies al treball d’Haribala.

Però no us expliquem res més, aquí teniu les instantànies durant la gravació i aviat podrem veure el resultat.


Os gustó el cuento de Sant Jordi?

Entonces pronto lo podremos ver en formato audiovisual gracias al trabajo de la productora Mama Terra Producciones. Esta productora dedica sus conocimientos sobre producción audiovisual y trabajo social para acercarse a la realidad de los países del sur y a su vez ofrecer otra visión de la situación que se vive y la labor que desempeñan las organizaciones internacionales en el terreno como Haribala.

El pasado mes de abril, el equipo de MamaTerra se desplazó hasta Koilakuntla para hacer una grabación del día a día de nuestros proyectos.

Esta vez será Laxmidevi, una de las niñas que pronto irá a vivir en el centro de acogida, quien nos contará una historia, la suya, que al igual que el cuento de Bhanu, puede hacerse realidad gracias al trabajo de Haribala.

Pero no os contamos nada más, aquí tenéis algunas fotos durante la grabación y muy pronto podremos ver el resultado.


Did you like the story of Saint George?

Soon we can see it in audiovisual format thanks to Mama Terra Producciones company. This production company uses its audiovisual and social work knowledge to get close to the reality of poor countries. They offer another point of view of this reality and at the same time they show the work done by international organizations in the field as Haribala.

Last April, Mama Terra team went to Koilakuntla to record the everyday life of our projects.

This time it will be Laxmidevi, one of the girls who will live in the center soon, who will explain the story, her story, that as well as Bhanu’s story, it can become a reality thanks to the work of Haribala.

And that's all for the moment, here you are some pictures during the shoot and soon we will see the result.



Comença la gravació a l'escola primària/ Empieza la grabación en la escuela primaria/ The shoot starts at the primary school







Les pràctiques a l'hospital/ Las pràcticas en el hospital/Intership in the hospital


La cooperativa / The cooperative





La universitat / La universidad/ The university

Els protagonistes / Los protagonistas / The leading actors






Pintant... / Pintando.../ Painting...



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada