12 de juny del 2011

Inauguració del Centre / Inauguración del Centro / Inauguration of the Center

Un cop acabades les obres, el següent pas és la benedicció de l'edifici tal i com marca la tradició. El ritual, que en telegu es diu MEKA, és una cerimònia hindú per beneir el nou edifici i bàsicament per invocar la bona sort. Els homes es reuneixen i maten una cabra amb la sang de la qual marquen amb una mà pintada totes les parets de la part superior de l'edifici. Després, es fan ofrenes de cervesa, diners, coco... En acabat es prepara un àpat amb la carn per a tot els homes. 

És important en la cultura hindú seguir totes aquestes tradicions i s'han de respectar. 
Aquí teniu unes imatges del ritual. 

Una vez terminadas las obras, el siguiente paso es la bendición del edificio tal y como manda la tradición. El ritual, que en telegu se llama MEKA, es una ceremonia hindú para bendecir el nuevo edificio y básicamente para invocar la buena suerte. Los hombres se reúnen y matan una cabra con cuya sangre marcan con una mano pintada todas las paredes de la parte superior del edificio. Después, se hacen ofrendas con cerveza, dinero, coco... Para terminar, se prepara una comida con la carne para todos los hombres. 

Es importante en la cultra hindú seguir todas estas tradiciones y hay que respetarlas.
Aquí tenéis algnas imágenes del ritual.

Once the works on the building are finished, next step is the blessing of the building as Hindu tradition stablishes. The ritual, called MEKA in Telgu, is an Hindu ceremony to bless the building and call on good luck. Men gather and kill a goat. With its blood they mark a hand on every wall of the upper part of the building. Afterwards, they make offerings with beer, money, coconut... And to finish, a meal is prepared for all men.

In Hindu culture is important to folllow all traditions and those have to be respected.
Here you are some images of the ritual.


Preparatius / Preparativos / Preparations


Mans pintades amb sang d'animal / Manos pintadas con sangre de animal / 
Hands painted with animal's blood

Ofrenes / Ofrendas / Offerings


Àpat al menjador del centre / Comida en el comedor del centro / 
Meal at Center's dining room

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada