29 de novembre del 2011

PRESENTACIÓ DEL PROJECTE DEL CENTRE D'ACOLLIDA // PRESENTACIÓN DEL PROYECTO DEL CENTRO DE AGOGIDA // PRESENTATION OF CENTER PROJECT

CAN PALAUET

Aquest 11 de novembre es va presentar davant la ciutadania de Mataró la valoració i Balanç econòmic del projecte de "construcció d’un centre d’acollida per a nens orfes a la India” que HARIBALA ha portat a terme durant aquests últims 5 anys amb la col.laboració principal de l’Ajuntament de Mataró.
Els assistents van poder veure videos de la inauguració que es va fer a la India a l’Agost, un documental que van realitzar la productora www.mamaterraproduciones.es durant el mes de març a Koilakuntla (India) i les explicacions de totes les fases que ha seguit el projecte per part de l’Arquitecte Miquel Canal.
Per part de l’Ajuntament el Regidor de Participació va dirigir unes paraules encoratjadores que animaven a seguir endavant amb els projectes qua HARIBALA té en marxa a la India.

Per poder veure els videos que es van passar a l’acte podeu consultar:




CAN PALAUET

Este 11 de noviembre se presentó ante la ciudadanía de Mataró la valoración y Balance económico del proyecto de construcción de un centro de acogida para niños huérfanos en la India "que Haribala ha llevado a cabo durante estos últimos 5 años con la colaboración principal del Ayuntamiento de Mataró.
Los asistentes pudieron ver videos de la inauguración que se hizo en la India en Agosto, un documental que realizaron la productora www.mamaterraproduciones.es durante el mes de marzo en Koilakuntla (India) y las explicaciones de todas las fases que ha seguido el proyecto por parte del Arquitecto Miguel Canal.
Por parte del Ayuntamiento el Concejal de Participación dirigió unas palabras alentadoras que animaban a seguir adelante con los proyectos que Haribala tiene en marcha en la India.

Para poder ver los videos que se pasaron al acto puede consultar:

http://vimeo.com/32833725 es en catalán, lo sentimos, próximamente los subtítulos


CAN PALAUET

This 11th  November in front of the citizens of Mataró  was explain the economic balance of the project Construction of a center for orphaned children in India "HARIBALA that has carried out over the last 5 years with main collaboration Mataró Council.
Attendees were able to see videos of inaugurations that took place in India in August, a documentary producer who made www.mamaterraproduciones.es during March on Koilakuntla (India) and explanations of all phases that followed the project by the architect Michael Channel.
The Councilman of the City for Participation Group had a words encouraged to proceed with the project has HARIBALA in India.

To see the videos that were passed to the event see:

http://vimeo.com/32833725  is in catalan sorry, coming soon the subtitles





Aquarel.les de Miquel Canal (Arquitecte)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada